Rosa Mystica ~ 'Éld a szeretetet' ~ 'IMA - ENGESZTELÉS - VEZEKLÉS'

Montechiari-ban - Olaszország 1947. június 13-án Pierina Gilli ápolónőnek megjelent a Szűzanya. Rosa Mystica-nak, Titkosértelmű Rózsának nevezte magát - ahogyan a Lorettói litániában neveztetik. Három tőrt - a hívatásukat elhagyó, a halálos bűnben élő és a Júdás árulását követő papokért, majd ezek helyén három rózsát - piros, fehér és arany, azaz ima, engesztelés és a vezeklés - viselt a mellén. Kérte, hogy július 13-a Rosa Mystica ünnepe legyen. Kérte továbbá, hogy a jelenések tiszteletére minden hó 13-a legyen Mária nap, ezeken a napokon zárva lesznek a pokol kapui.', köszöntötte Pierinát.

Rosa Mystica, az Anyaszentegyház Édesanyja, könyörögj érettünk! Amen.

Üdvözlégy, Mária, kegyelemmel teljes! Az Úr van teveled. Áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus. Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent anyja, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Amen.

Forrás ~ Internet


 Ima a Rosa Mystca-hoz

Rosa Mystica, Szeplőtelen Szűz, Kegyelmek Anyja, a te isteni Fiad iránti tiszteletből leborulunk előtted, hogy Istentől irgalomért könyörögjünk. Nem a saját érdemeink által, hanem a te anyai Szíved jósága által kérünk segítséget és kegyelmet abban a bizonyosságban, hogy te meg fogsz hallgatni bennünket.

Üdvözlégy Mária…

Rosa Mystica, Jézus anyja, a Szent Rózsafűzér Királynője és az Egyháznak, Krisztus misztikus testének Anyja, kérjük az egyenetlenség által szétszakított világ számára az egység és a béke ajándékát és mindazokat a kegyelmeket, amelyek képesek átformálni oly sok gyermekednek a szívét.

Üdvözlégy Mária…

Rosa Mystica, Apostolok királynője, add, hogy az eucharisztikus oltárok körül számtalan papi és szerzetesi hivatás fakadjon, amelyek életszentséggel és a lelkek iránti buzgósággal kiterjesszék a te Fiadnak, Jézus Krisztusnak az országát az egész világra. Áraszd ki ránk a te égi kegyelmedet!

Üdvözlégy Mária…

Üdvözlégy Királynő… Rosa Mystica, az Anyaszentegyház Édesanyja, könyörögj érettünk!